Vinn turneringsbiljetter varje vecka

Måndag 06 September, av Magnus

Du har väl inte missat den nya Shoot the Moons bounty turneringen hos paf.com? Varje onsdag klockan 20:00 CET annordnar Paf.com numera en tärningsspelsturnering i sitt casino där du kan vinna en biljett till Galactic. Galactic är en åtråvärd turnering med hela €500 i prispotten. Normalt kostar det €25 att delta i Galactic, men du har alltså chansen att komma in gratis.

Shoot the Moons är ett fartfyllt och spännande tärningsspel där många kan tävla samtidigt. Paf.com har valt att göra det ännu lite roligare genom att lägga till en bounty – om du slår ut MoonMaster vinner du en biljett till Galactic. 

Att delta i Shoot the Moons bounty kostar bara €3 och det finns alltid minst €30 i prispotten, plus chansen att vinna inträde till Galactic. 

Om Shoot the Moons

I tärningsspelet Shoot the Moons gäller det att sikta högt – hela vägen upp till månen! Den som har fått ihop flest poäng efter tre omgångar vinner. Du kan antingen samla på höga tärningstal eller försöka få Shoot the Moons i sista omgången – dubbla treor i sista omgången innebär att halva vinstpotten går till dig!

Du kan givetvis prova på Shoot the Moons för gratispengar hos paf.com så att du hinner lära dig hur spelet fungerar innan det är dags för att spela på riktigt eller anmäla dig till en turnering.



Ålands Penningautomatförening, Paf, är en förening som har driver det lagliga spelmonopolet på Åland och samarbetar med många av de stora rederierna på Östersjön.
Större delen av Pafs vinst går till ideella föreningar och projekt i form av bidrag och lån, mestadels på Åland.

Besök Paf
via vår länk!



DeliciousDelicious
DiggDigg
Redditreddit
FacebookFacebook
StumbleUponStumbleUpon