Vinn en solresa varje vecka

Tisdag 12 April, av Magnus

Tack vare ett samarbete mellan Lasse Åberg och PAF Casino har spelmaskinen Sällskapsresor sett dagens ljus, och detta firar Paf med att varje vecka lotta ut en resa till solen värd 10 000 kronor.

Sugen på att vinna? Gå i så fall till tävlingssidan hos Paf och anmäl dig genom att ange namn och e-postadress. Det måste vara samma adress som den du har kopplad till ditt konto hos Paf. Spela sedan slotmaskinen Lasse Åbergs Sällskapsresor för minst €10 så är du med och deltar i veckans dragning.

Om du inte redan har ett konto hos PAF, klicka här för att skaffa ett.

Varje vecka gäller det att spela för minst €10 om du vill vara med i den veckans dragning. Däremot behöver du inte anmäla dig på nytt varje vecka, en anmälan räcker.

Filmerna om Stig Helmer är en oersättlig del av det svenska filmarvet och upphovsmannen Lasse Åberg har bland annat tilldelats Ingmar Bergman-priset på Guldbaggegalan för sina insatser för svensk bio. Den nya slotmaskinen Sällskapsresor är resultatet av ett samarbete mellan Paf, Åberg och den omtyckte serietecknaren Ola Skogäng. Varje del av spelet har ett eget tema med referenser till sällskapsresanfilmerna, och du kan bland annat träffa på skidgänget från Hökarängen. Slotmaskinen lockar också med gratissnurr och växande jackpott. 

Det går utmärkt att prova på spelet för låtsaspengar, så man kan lära sig hur det fungerar innan man börjar satsa riktiga pengar.


DeliciousDelicious
DiggDigg
Redditreddit
FacebookFacebook
StumbleUponStumbleUpon