Bingorecensioner

Det är både enkelt och roligt att spela bingo online och det här spelet passar verkligen alla oavsett ålder och bakgrund. Bingo online är väldigt likt det traditionella spelet som du kan hitta i vanliga bingohallar. Skillnaden ligger i att nätet gör detta klassiska spel mer modernt och lukrativt. Du kan spela när du vill och var du vill! För att komma igång och spela i ett bingorum online så är det bra att läsa på lite om hur spelet går till och vilka bingosajter som ger de bästa bonusarna och villkoren.

Ett riktigt bra bingorum ger dig möjlighet att spela billig bingo med stora priser. Dessutom kan du få många nya vänner i bingoklubbar online. I tabellen nedan har vi listat de absolut bästa bingorummen som du kan hitta online just nu. Läs mer om varje bingorum och se till att du får de bästa bonusarna när du väljer att spela bingo online!
 
 
1
Betyg : 80%

Bertil Bingo

Max bonus 100 kr
Spela Bingo på svenska hos Bertil Bingo! Få 100 kr extra när du sätter in 100 kr.
Spela Spela Nu
2
Betyg : 95%

Maria Bingo

Max bonus 1,300 kr
Här finns stora vinster att ta hem. Här kan du spela både Bingo, Poker och Casinospel.
Spela Spela Nu
3
Betyg : 85%

Caliber Bingo

Max bonus 1,250 kr
Här kan du spela i Bingocaféet eller i Bingosalongen, får små insatser. Då och då är det Happy Hour vilket betyder att du kan köpa brickor för halva priset!
Spela Spela Nu
4
Betyg : 75%

Bet24 Bingo

Max bonus €10
Hos Bet24.com kan du nu spela Bingo. Du får €5 gratis som ny bingospelare.
Spela Spela Nu
5
Betyg : 80%

888 Bingo

Max bonus 2000 kr
Nu har 888.com äntligen översatt sin bingo till svenska! Hela 2000 kr i bonus.
Spela Spela Nu
6
Betyg : 85%

Bella Bingo

Max bonus 1200 kr
100% upp till 1200 kr och bara genom att registrera dig så är du med i utlottningen av ett presentkort till en iPod Nano.
Spela Spela Nu