Det bästa Roulettsystemet

Torsdag 09 Februari, av Erik

CrapsI många kortspel finns det olika strategier som kan användas för att förbättra chanserna till vinst. När du står vid ett roulettebord heter det dock roulettesystem.

Ett roulettesystem kan få en spelare att känna mer självförtroende i jakten att öka på chanserna till vinst och när insatserna är höga är detta väldigt bra! Ett roulettesystem går ut på att du sköter dina pengar på så sätt att du kan få tillbaka dina förluster i nästa spel. Detta fungerar inte alltid men teorin bakom dem är bra. Många experter har hittat på deras egna roulettesystem för olika ändamål. Till exempel finns det roulettesystem som är till för att förlänga din rad av vinster och sedan finns det roulettesystem som är till för att hjälpa spelare att få tillbaka pengar som är förlorade. Alla roulettesystem medför en risk. Vissa medför högre risk än andra. När man spelar roulette finns det ingenting som heter att "spela säkert". Vilket roulettesystem en spelare än väljer att använda finns det ingen vattentätt metod att vinna varje gång. Faktum är att vissa roulettesystem ökar på dina chanser att vinna men filosofin bakom kan faktiskt leda till en stor förlust istället.

Martingales system

Ett bra exempel på ett roulettesystem är Martingales system. Idén är att dubbla insatsen på ett enda spel ifall man nyss förlorat. Du satsar alltså dubbelt så mycket som du gjorde innan om du förlorade. Detta roulette system handlar om att få tillbaka sina pengar plus sin ursprungsinsats men chansen finns att du förlorar stora summor pengar. Här gäller det att ha en stor budget som man är beredd att satsa om oturen är där och kulan hamnar på t.ex. svart 20 gånger i rad när du satsar rött. 

D'Alemberts pyramid

Ett annat roulettesystem som bygger på att få tillbaka förlorade pengar är D'Alemberts pyramid. Principen bakom detta system är ett stegsystem. Om du satsar $10 och förlorar ökar du din insats nästa gång. Om du däremot vinner efter du förlorat kan du minska din insats efter pyramiden. Kortfattat så ökar du din insats om du förlorar och minskar din insats om du vinner. Detta repeterar du tills du vunnit tillbaka dina pengar som du förlorat och du kan gå tillbaka till dina vanliga insatsgränser.

Fem nummer systemet

Fem nummer systemet är inget att rekommendera för den som vill ha oddsen på sin sida, oddsen att lyckas ligger nämligen runt 12%. Du väljer fem nummer och satsar på dem. Om kulan landar på en av dem kan du välja att dela vinsten mellan de ursprungliga numren igen. Detta kan repeteras hur många gånger du vill men det fungerar sällan. Roulettesystem som detta kan göra att du förlorar stort så var försiktig!

Vilket roulettesystem du än väljer att använda så var säker på att ha lärt dig oddsen i förväg. Du kan förlora mycket så gå igenom dina spelpengar och insatsnivå innan du ger dig på någon av dem. Det kan du tjäna på i det långa loppet!

 

DeliciousDelicious
DiggDigg
Redditreddit
FacebookFacebook
StumbleUponStumbleUpon