Gonzo's Quest

Söndag 19 September, av MagnusGonzo's Quest är en ny videoslot från Net Entertainment (NetEnt) som redan hunnit bli berömd för sin avancerade 3D-grafik och förstklassiga animationer. I den här humoristiska slotmaskinen får vi följa äventyraren Gonzos strapatser medan han letar efter en legendariska staden El Dorado i Sydamerikas djungel. Gonzo's Quest är uppbyggd kring 5 hjul och 20 vinstlinjer och bjuder bland annat på jokrar, multiplikatorer, frifallsfunktion, spridningssymboler och bonusrundor.

Vad som skiljer Gonzo's Quest från de flesta andra videoslots är bland annat funtionen Avalanche™ Reels där stenblock faller från överdelen av skärmen och kan bilda vinnande kombinationer.

Casinon med Gonzos Quest

Max bonus
Recension
Spela
1000 kr
Spela
€100
Spela

Vad är Gonzo's Quest?

Gonzo's Quest är en videoslot vars tema är Gonzalo ”Gonzo” Pizzaros sökande efter den gyllene staden El Dorado. Gonzo älskar dyrbarheter och varje gång du vinner något fint kan du se Gonzos glädjeyttringar nederst på skärmen.
Som nämnts ovan har NetEnt valt att inkludera den nyskapande funktionen Avalanche™ Reels i Gonzo's Quest, vilket innebär att du får se stenblock inristade med symboler falla ned från himlen istället för vanliga snurrande hjul. Om en vinnande kombination uppstår exploderar dessa symboler och försvinner för att ersättas med nya. Varje nytt jordskred innebär en ny chans till vinst, och för att göra det hela ännu bättre ökar multiplikatorn för varje jordskred.
Under grundspelet går det att få upp till 5x-multiplikator, medan bonusrundan Free Fall kan bjuda på upp till 15x-multiplikator.
 

Hur man satsar och vinner

Minsta insatts är 1 mynt på en vinstlinje, största insats är 5 mynt på var och en av de totalt 20 vinstlinjerna. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill satsa. Hur stor en eventuell vinst blir beror på vilka symboler som visas, hur många de är och hur mycket du har satsat. Av nedanstående tabell framgår hur många mynt du får för varje kombination. Värdet på vunna credits beror på vilken myntstorlek du satsat.

Gonzo's Quest har inte bara en utan två jackpotter. Den mindre består av 1 000 mynt medan den större innehåller 2 500 mynt.
Under bonusrundan Free Spin går det att vinna upp till €112 500.


DeliciousDelicious
DiggDigg
Redditreddit
FacebookFacebook
StumbleUponStumbleUpon