Green Lantern slotmaskin

Tisdag 15 Februari, av Robert

Green Lantern är en videoslot från Cryptologic där du får träffa på superhjälten Green Lantern (Gröna Lyktan) och hans ärkefiende Sinestro. Maskinen består av 5 hjul och 50 vinstlinjer och har tillverkats med licens från DC Comics som äger rättigheterna till figurerna. Oavsett om du är ett fan av Green Lantern eller knappt vet vem han är bör du ta en titt på den här slotten, för den bjuder på härlig grafik, spännande bonusspel och en jackpott på upp till 200 000 USD. Du väljer själv insatsnivå från 0,01 USD till 1 000 USD per snurr, så det är lätt att hitta en nivå som passar just din bankrulle.


Hur man spelar Green Lantern

Green Lantern är en okomplicerad spelmaskin som det går snabbt att komma in i. Välj först valör mellan 0,01 USD och 20 USD per vinstlinje, och ange sedan hur många vinstlinjer du vill satsa pengar på. Du kan spela på upp till 50 vinstlinjer. Om du vill ha chans att aktivera bonusspelet måste du spela på 50 vinstlinjer, så det kan vara idé att välja en låg valör så du har råd att spela för max istället för att välja en hög valör och inte kunna aktivera bonusspelet. 

Green Lantern har en sofistikerad autospelsfunktion som kan ställas in på att avslutas automatiskt vid vissa händelser, till exempel när du vunnit eller förlorat en viss summa, när du har vunnit minst x antal dollar på ett snurr eller när Green Lanterns bonusspel aktiveras. Det går givetvis att strunta i autospelfunktionen också och spela manuellt. 

Green Lantern Jackpot

Green Lantern har inte någon växande jackpott utan högsta vinsten är alltid 10 000 mynt. Exakt hur mycket det är värt beror på vilket myntvärde du angivit. Den kan som mest vara värd 200 000 USD. Näst största jackpotten består av 2 000 mynt, det vill säga maximalt 40 000 USD.

Du vinner den största jackpotten när Green Lanterns ärkefiende Sinestro visas fem gånger i samma vinstlinje. Jackpotten påverkas inte av multiplar – den är 10 000 mynt och blir varken större eller mindre.


Specialfunktioner

Om Green Lantern dyker upp på hjul 2 och 4 samtidigt som du får ett batteri på hjul 3 har du vunnit 24 gratissnurr. Alla vinster (utom jackpottvinster) under gratissnurren multipliceras med fyra och kan därmed bli riktigt stora.

I slotmaskinen Green Lantern finns också ett bonusspel som kan betala ut hundra gånger instasen. För att ha chans att aktivera bonusspelet måste du spela på samtliga 50 vinstlinjer och betala en extra bonusspelsavgift på 10 mynt (20%). Du väljer alltså själv om du vill ha chans att få igång bonusspelet eller inte.

Bonusspelet startar när du får tre Green Lanter-ringar (de är spridningssymboler i den här slotten). Bonusspelet aktiveras aldrig under gratissnurr.

Under bonusspelet kommer Green Lantern att försöka fånga sin ärkefiende Sinestro, och du får betalt baserat på hur nära han är att lyckas. Lyckas han faktiskt fånga in Sinestro har du vunnit 100 gånger insatsen.
 
DeliciousDelicious
DiggDigg
Redditreddit
FacebookFacebook
StumbleUponStumbleUpon