Deuces Wild

Torsdag 03 Februari, av Robert


Deuces Wild spelas med en normal kortlek med 52 kort precis som Jacks or Better, men med en viktig skillnad: alla tvåor (deuces) räknas som jokrar.  Dessa jokrar skapar möjlighet för tre extra vinnande kombinationer: Four Deuces (fyra tvåor), Wild Royal Flush (royal flush med joker) och Femtal.  Med fyra jokrar är det också mycket enklare att bilda de traditionella vinnande kombinationerna, men för att kompensera för denna stora fördel betalar maskinen inte ut några vinster för sämre kombinationer än triss. Trots detta erbjuder de bästa maskinerna för Deuces Wild en förväntad återbetalning på över 100%.

Utbetalningsscheman för Deuces Wild

Inget annat videopokerspel ger dig så hög återbetalning som Deuces Wild, men att hitta den variant som ger full utbetalning (full-pay) kan vara svårare än du tror. Som du kan se i nedanstående tabell finns de flera olika spel som betalar lika mycket för Straight Flush och fyrtal. Maskinerna med fullständig utbetalning betalar 9x din insats för en Straight Flush och 5x din insats för fyrtal. Men om du tittar två kolumner till höger ser du en short-pay maskin som bara betalar 9/5, vilket drar ned den förväntade utbetalningsgraden från 100,76% till 98,94%. Det är därför mycket viktigt att du bekantar dig med utbetalningsschemat och de individuella utbetalningarna för varje variant så att du vet exakt vad du ska leta efter. Du kan se det fullständiga utbetalningsschemat för fullbetalande Deuces Wild i vår artikel om video poker odds.
*Utbetalningen för Royal Flush är för maxsatsning. Resten av utbetalningarna är baserade på en satsning bestående av 1 mynt. Om du inte satsar maxbeloppet blir den förväntade återbetalningen lägre.

Om du inte kan hittar några Deuces Wild spel, leta efter full-pay  ”Not so ugly” versionen som har en förväntad återbetalningsgrad på 99,73%,  liknande short-pay versionen som visas här ovan.


DeliciousDelicious
DiggDigg
Redditreddit
FacebookFacebook
StumbleUponStumbleUpon