Progressiv Videopoker

Torsdag 03 Februari, av Robert

Precis som bland slotmaskinerna finns det videopokerspel med växande jackpottar där många spelare är sammankopplade av en gemensam mjukvara för att bidra till den ständigt växande jackpotten. Den vinnande kombinationen för växande jackpott i videopoker är vanligen Royal Flush eller någon särskild variant av Royal Flush (till exempel med endast ruter). Det finns dock maskiner där det är en helt annan hand, till exempel fyrtal. Ha i åtanke vilken den vinnande kombinationen är eftersom den kommer att påverka hela din strategi. 

Satsa maxbeloppet

Progressiv video poker (videpoker med växande jackpott) är inte lämpligt för spelare som inte är villiga att satsa maxbeloppet (5x maskinens denomination). Detta eftersom du inte kan vinna den växande jackpotten om du inte har satsat maxbeloppet, vilket eliminerar den fördel du kan få av en ”fullmatad” maskin. Så det är ingen vits att spela på en progressiv maskin om du inte satsar maxbeloppet varje hand.

Känn till jämnviktspunkten

Om du vill spela videopoker med växande jackpott föreslår vi att du väntar tills jackpotten har passerat sin jämnviktspunkt. Från den stunden har spelaren ett övertag och utbetalningsprocenten överstiger 100%. I nedanstående tabell har vi listat jämnviktspunkten och punkten för positiv återbetalning för några av de mest populära typerna av video poker games: Jacks or Better, Deuces Wild, Double Bonus, och Double Double Bonus. Du hittar exempel på utbetalningsscheman för dessa varianter i vår artikel om videopoker odds.

*Inga jämnviktspunkter har listats för varianter som redan i normalfallet har en förväntad återbetalning på över 100%.


DeliciousDelicious
DiggDigg
Redditreddit
FacebookFacebook
StumbleUponStumbleUpon