31-12-08 - av Ellen
Starta det nya året med en stor smäll! Hos Unibet hittar du just nu en jackpot som bara blir mer spännande för varje minut som går.

Läs mer

18-12-08 - av Ellen
Idag vid lunchtid presenterades en utredning av Spelutredningen. De presenterar bland annat förslag som kan helt stoppa möjligheten för utländska aktörer att erbjuda poker och bingo på internet.

Läs mer

17-12-08 - av Ellen
Just nu kan du ha turen på din sida och vinna en riktigt härlig jackpot hos Betsson Casino.

Läs mer

15-12-08 - av Ellen
Salvatore Bonavena är den förste italienaren att vinna EPT. Kvar vid finalbordet sent i lördags kväll satt Massimo Di Cicco

Läs mer

11-12-08 - av Ellen
Unibet Online är nyss avslutat och det var blågult på prispallen som nämnts tidigare. Nu kanske det blir verklighet även i den pågående turneringen Pokerstars EPT.

Läs mer

10-12-08 - av Ellen
Stämningen är minst sagt spänd efter den havererade finalen i Poker-SM förra söndagen.

Läs mer

07-12-08 - av Ellen
Det är finaldag i Warszawa och den fjärde av årets fyra pokerturneringar från Unibet ska avgöras. Senaste Unibet Open hölls i Milano och förstaplatsen togs av Domenico Tinnirello som vann €121.000.

Läs mer

03-12-08 - av Ellen
Det har varit ett par dagars osäkerhet över vad som skulle hända med finalen i Poker-SM. Nu har dock Svenska Spel beslutat, i enlighet med deras regler för onlinepoker, att inte slutföra finalen.

Läs mer

02-12-08 - av Ellen
I söndags skulle finalen i Texas No Limit hållas i Svenska Spels turnering Poker-SM Online. Så blev dock inte fallet, flera spelare fick problem med sin inloggning till finalbordet och spelet kunde inte genomföras.

Läs mer

01-12-08 - av David
Igår avbröts finalen och anledningen till detta var ett tekniskt fel som gjorde att två av finaldeltagarna inte kunde ansluta till finalbordet i spelet.

Läs mer