upp till €1000

Det går att spela vid åtta bord samtidigt, du får en välkomstbonus på €100.

Unibet Poker Recension

200% upp till €200

Nya kunder får både spela i freerolls och en bonus upp till € 200!

Betclic Poker Recension

100% upp till €500

Du får 100% upp till $500 när du använder vår bonuskod: SVENSK500

Party Poker Recension

Lär dig hålla masken vid pokerbordet

Tisdag 24 Juli, av Erik

Spelkort

Att bluffa i poker är inte något man lär sig över en dag. Det tar många pokertimmar att lära sig denna konst. Många tror sig vara bra på att bluffa när de i själva verket inte är det. Man kanske kan bluffa sina vänner som inte har lika mycket erfarenhet men när man sätter sig vid spelborden med de mer avancerade pokerspelarna går bluffen att läsa som en öppen bok.

Läs våra poker recensioner och välj ett rum och börja spela. Ett av de rum som vi rekommenderar är Titan Poker. Du kan besöka Titan via vår länk, glöm inte att använda bonuskoden "svensk" för att få 150% i bonus.

Vanliga bluffar

Erfarna spelare ser mer än man tror, de memorerar ditt sätt att spela och vet att du t.ex. alltid raisar med premium händer och oavsett vad floppen visar så satsar du igen. Visserligen är detta ett sätt som brukar fungera, för sannolikheten att motståndaren fått ett par är ca: 33 %. Om motståndaren känner till att du alltid satsar efter floppen när du raisat, kan han många gånger re-raisa dig för att se om du bluffar. Här måste du vara bra på att läsa din motståndare vilket inte är lätt. Tror du att han bluffar är ditt bästa drag att “go all in”, men det kan också betyda att han sett din bluff och har en medelbra hand som han vill skydda. Att bluffa i poker är något att ta till vid ”no limit games”, det ger den bästa effekten. Vid “limit games” är det svårt att skrämma bort en motspelare med en raise, eftersom det är begränsad och inte kostar så mycket syna.

Hur ofta ska man bluffa?

Det är så olika från person till spel. Du måste först och främst titta på dina motspelare, vilka är dom? Är det ett tajt spel, eller är det ett löst? Är det ett tajt bord kan dina bluffar fungera oftare medans dina bluffar vid ett löst bord inte kommer göra någon verkan alls. Har du dessutom onyktra spelare eller spelare som inte vet hur man spelar och jagar ett kort oavsett vad du satsar bör du se upp. Var beredd på att ge upp din bluff om du blir synad. Sitter du vid ett bord med en blandning av lösa och tajta spelare är det viktigt att memorera vilka dessa är. På så sätt kommer du kunna anpassa dina bluffar. Bluffa inte för mycket, då kommer du bara förlora mer i långa loppet.

Innan du sätter dig vid pokerbordet

Om du spelar för att vinna pengar ska du se till att vara i rätt sinnesstämning när du sätter dig vid spelbordet. Har du haft en jobbig dag och känner dig [IMG313]lättirriterad kan det medföra att du lätt blir tiltad och synar bet som du aldrig annars skulle göra. Ett bra råd är att träna någon form av sport innan, springa några km på löpbandet eller gå en rask promenad. Då är din kropp i bra balans och du kan lättare tänka över dina beslut. Se till att inte vara hungrig när du spelar då kan du också lätt göra fel beslut för att din hjärna tänker på mat.

Om du vill tjäna pengar på ditt pokerspel måste du se det som vilken viktig uppgift som helst. Känner du innan du sätter dig vid spelbordet att du är rastlös, hungrig eller trött är det bättre att inte spela utan vänta tills du är i bra pokerform. Har du bestämt dig för at spela för pengar är det viktigt att du får tag på en bra bonus, bonusen ger dig extra pengar att spela för vilket gör det lättare att vinna pengar. Nedan ser du våra poker favoriter på internet. Besöker du pokerrummet via vår länk och skriver in vår bonuskod vid regristrering av spelkonto får du den bästa bonusen som finns online (var noga med att skriva bonuskoden med stora bokstäver!). Har vi inte skrivit någon bonuskod räcker det med att besöka pokerrummet via vår länk.

 

 

DeliciousDelicious
DiggDigg
Redditreddit
FacebookFacebook
StumbleUponStumbleUpon